Ushtria turke neutralizon 8 terroristë të PKK-së

Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK brenda dhe jashtë vendit.

Ushtria turke neutralizon 8 terroristë të PKK-së

Forcat e Armatosura Turke vazhdojnë operacionet kundër organizatës separatiste terroriste PKK brenda dhe jashtë vendit.

Sipas deklaratës së bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke u realizuan operacione ajrore në rajonet Avashin-Basyan dhe Zap në veri të Irakut dhe zonën rurale të Siirtit (Turqi).

Në këto operacione u neutralizuan 8 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste.  

 


Lajme të ngjashme