Opozita uron Erdoganin për fitoren në zgjedhjet e 24 qershorit

Kandidatët për president të partive opozitare përgëzuan Presidentin, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) për rizgjedhjen në postin e president me zgjedhjet e 24 qershorit.

Opozita uron Erdoganin për fitoren në zgjedhjet e 24 qershorit

Kandidatët për president të partive opozitare përgëzuan Presidentin, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) për rizgjedhjen në postin e president me zgjedhjet e 24 qershorit.

Kandidati i Partisë Popullore Republikane (CHP), Muharrem Inxhe (İnce) dhe Kryetari i Partisë Saadet (SP), Temel Karamolaollu (Karamollaoğlu) i telefonoi Presidentit Erdoan.

Në dy postime të veçanta të bëra nga llogaria zyrtare e Presidencën në rrjetit social Twitter bëhet e ditur se kandidati i Partisë Popullore Republikane, Muharrem Inxhe dhe Kryetari i Partisë Saadet, Temel Karamolaollu i telefonoi Presidentit Erdoan dhe e uroi për rezultatet e zgjedhjeve të 24 qershorit.  

 


Lajme të ngjashme