Operacionet e ushtrisë turke, neutralizohen 26 terroristë të armatosur

Në operacionet ajrore të Forcave të Armatosura Turke gjatë datave 17-18 qershor në rajonin Avashin-Basyan në veri të Irakut dhe Diyarbakir dhe Sirnak të Turqisë u neutralizuan 26 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

994816
Operacionet e ushtrisë turke, neutralizohen 26 terroristë të armatosur

Në operacionet ajrore të Forcave të Armatosura Turke gjatë datave 17-18 qershor në rajonin Avashin-Basyan në veri të Irakut dhe Diyarbakir dhe Sirnak të Turqisë u neutralizuan 26 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Në informimin e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke bëhet e ditur se gjatë datave 17-18 qershor u realizuan operacione ajrore ndaj objektivave terroriste në rajonin Avashin-Basyan në veri të Irakut  dhe në zonat rurale Hani të Diyarbakirit dhe Silop të Sirnakut në Turqi.

Në operacione u asgjësuan pozicionet e armatosura, strehimoret dhe depot e armëve, që përdoreshin nga organizata separatiste terroriste.

Në operacionet ajrore u neutralizuan 26 terroristë të armatosur.

 


Lajme të ngjashme