Soylu: Sekuestrohet arsenali më i madh i PKK-së

Ministri i Brendshëm, Sylejman Sojlu (Süleyman Soylu) tha se është sekuestruar një arsenal shumë i rëndësishëm i organizatës separatiste terroriste PKK në rrethin Hakkari.

993036
Soylu: Sekuestrohet arsenali më i madh i PKK-së

Ministri i Brendshëm, Sylejman Sojlu (Süleyman Soylu) tha se është sekuestruar një arsenal shumë i rëndësishëm i organizatës separatiste terroriste PKK në rrethin Hakkari.

Ai bëri të ditur se armët janë gjetur në Malet Ikijaka (Ikiyaka) dhe Dyztepe (Düztepe) dhe kjo është sasia më e madhe e municioneve të sekuestruara deri tani në këtë rajon.   

“Në operacion u sekuestruan 116 kallashnikov, 5 armë këmbësorie, 3 predha kundërtank të telekomanduar, 13 mitraloza, 5 RPG-7, 7 snajper, 217 bomba dore, 239 bomba dore sulmi, 1 mitraloz kundërajror, bomba hedhëse dhe armë gjuetie” tha Ministri i Brendshëm, Sylejman Sojlu (Süleyman Soylu).

 


Lajme të ngjashme