Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Forcat e Armatosura të Turqisë vazhdojnë me operacione në veri të Irakut

Forcat e Armatosura të Turqisë ndërmorën operacione në zonat Hakurk, Gara, Metina, Zap, Kandil dhe Avashin-Basjan në veri të Irakut.

Forcat e Armatosura të Turqisë vazhdojnë me operacione në veri të Irakut

Vazhdon lufta e Forcave të Armatosura të Turqisë kundër terrorit.

Në operacionet ajrore të ndërmarra ndaj zonave Hakurk, Gara, Metina, Zap, Kandil dhe Avashin-Basjan, u neutralizuan 6 terroristë.

Gjatë operacioneve u shkatërruan edhe 16 objektiva të terroristëve.

Ndërkaq Presidenti Erdogan në fjalimin e tij të mbajtur mbrëmë në qytetin Zonguldak tha se “Tani radhën e kanë zonat e Kandilit dhe Sinxharit. Ata të cilët provokojnë, kërcënojnë vendin tij ne i shkatërrojmë dhe do ti shkatërrojmë”.

 


Lajme të ngjashme