3 ushtarë turq bien dëshmorë në operacionet anititerrorizëm

3 ushtarë turq ranë dëshmorë gjatë përleshjeve me pjesëtarët e organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut.

3 ushtarë turq bien dëshmorë në operacionet anititerrorizëm

3 ushtarë turq ranë dëshmorë gjatë përleshjeve me pjesëtarët e organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut.

Në deklaratën e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke bëhet e ditur se në operacionet që vazhdojnë në veri të Irakut gjatë përleshjeve me terroristët ranë dëshmorë 3 ushtarë turq.

“Kërkojmë mëshirë nga Allahu për dëshmorët tanë të shenjtë, që humbën jetën në këto sulme, që na kanë mbushur me një dhimbje dhe hidhërim të thellë si dhe i shprehim ngushëllimet tona familjeve të dëshmorëve, Forcave të Armatosura Turke dhe popullit tonë të madh” shkruhet në deklaratë.Lajme të ngjashme