Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke publikoi bilancin javor të operacioneve antiterror

Në kuadër të operacioneve antiterror të ndërmarra gjatë javës së fundit (18-24 maj) në Diyarbakir, Mardin, Siirt dhe në veri të Irakut janë neutralizuar 49 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke publikoi bilancin javor të operacioneve antiterror

Forcat e Armatosura të Turqisë në kuadër të operacioneve antiterror të ndërmarra gjatë javës së fundit (18-24 maj) në Diyarbakir, Mardin, Siirt dhe në veri të Irakut kanë neutralizuar 49 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke publikoi të dhënat javore të luftës kundër terrorit.

Sipas kësaj gjatë operacioneve të ndërmarra brenda vendit janë neutralizuar 49 terroristë.

Në deklaratë në mes tjerash u tha se në operacionet “Dega e Ullirit”, filluar nga Forcat e Armatosura të Turqisë më 20 janar, për të garantuar sigurinë e stabilitetin në kufij dhe Afrin të Sirisë, për të neutralizuar anëtarët e PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH-it, si dhe për të shpëtuar popullatën miqësore e vëllazërore të rajonit nga represioni dhe persekutimi i organizatave terroriste janë neutralizuar 4 mijë e 474 terroristë.Lajme të ngjashme