Dy ushtarë turq ranë dëshmorë në një operacion në veri të Irakut

Gjatë operacionit kundër organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut, si pasojë e sulmit të terroristëve kanë dëshmorë dy ushtarë dhe janë plagosur dy të tjerë.

Dy ushtarë turq ranë dëshmorë në një operacion në veri të Irakut

Shtatmadhoria njoftoi se njësitë e Forcave të Armatosura Turke (TSK) janë sulmuar nga një grup terroristësh ndërsa kanë qenë duke realizuar një operacion antiterror në veri të Irakut.

Si pasojë e sulmit në fjalë 2 ushtarë ranë dëshmorë, kurse 2 ushtarë u plagosën.

Ndërkaq në operacionin e pardjeshëm të Forcave të Armatosura Turke ndaj objektivave terroriste në veri të Irakut u asgjësuan 4 objektiva, që përdoreshin si operacion zjarri nga terroristët.Lajme të ngjashme