Deklaratë e rëndësishme për ekonominë turke nga Simsek: Pragmatizmi politik do të mbisundojë

Zëvendëskryeministri turk për Ekonominë, Mehmet Simsek, ka deklaruar të mërkurën, përmes një postimi në rrjetin social “Twitter”, se kompleksi i politikave do të përmirësohet pas zgjedhjeve...

Deklaratë e rëndësishme për ekonominë turke nga Simsek: Pragmatizmi politik do të mbisundojë

Zëvendëskryeministri turk për Ekonominë, Mehmet Simsek, ka deklaruar të mërkurën, përmes një postimi në rrjetin social “Twitter”, se kompleksi i politikave do të përmirësohet pas zgjedhjeve.

“Unë ende shpresoj dhe besoj se pragmatizmi politik në fund do të mbisundojë. Një ekonomi tregu e bazuar në rregull është i vetmi opsion i mundshëm për të avancuar. Prandaj ne mbetemi të angazhuar për një kornizë politike të shëndoshë dhe të kujdesshme”, ka shkruar zv/kryeministri Simsek në “Twitter” duke iu përgjigjur një lajmi të postuar nga shefi i zyrës së “Bloomberg News” në Turqi, Benjamin Harvey.Lajme të ngjashme