Avionët e ushtrisë turke godasin pozicionet e terroristëve në përgatitje për sulm nga veriu i Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në rajonin Hakurk në veri të Irakut u asgjësuan vendstrehimet dhe pozicionet e armatosura të terroristëve.

Avionët e ushtrisë turke godasin pozicionet e terroristëve në përgatitje për sulm nga veriu i Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në rajonin Hakurk në veri të Irakut u asgjësuan vendstrehimet dhe pozicionet e armatosura të terroristëve.

Sipas deklaratës së Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke dje u përcaktuan pjesëtarët e organizatës separatiste terroriste PKK, që përgatiteshin të sulmonin rajonet e postave dhe bazave kufitare nga rajoni Hakurk në veri të Irakut.

Pas kësaj me operacionin ajror u morën në objektivë dhe u asgjësuan strehimoret dhe pozicionet e armatosura të terroristëve.Lajme të ngjashme