Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke përgatit një afishe të veçantë me rastin e 23 Prillit

Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke përgatiti një afishe të madh dhe të veçantë me rastin e 23 Prillit, Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve në Turqi, ku marrin pjesë edhe fëmijët e dëshmorëve.

Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke përgatit një afishe të veçantë me rastin e 23 Prillit

Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke përgatiti një afishe të madh dhe të veçantë me rastin e 23 Prillit, Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve në Turqi, ku marrin pjesë edhe fëmijët e dëshmorëve.

Kjo afishe e përgatitur me rastin e 23 prillit u postua edhe në faqen zyrtare të internetit të Shtabit të Përgjithshëm.

Krahas fëmijëve, është përdorur edhe fotografia e Gazi Mustafa Kemal Ataturkut dhe shprehja “Gëzuar 23 Prillin, Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve”.

Në pamje, ku zë vend edhe logoja e Shtabit të Përgjithshëm dhe flamuri turk, janë edhe fotografitë e fëmijëve të dëshmorëve turq.

 


Lajme të ngjashme