Kryeparlamentari i Maqedonisë, Xhaferi zhvillon një vizitë zyrtare në Ankara

Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë (TBMM), Ismail Kahraman u takua me Kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, që gjendet në Ankara, Talat Xhaferi.

Kryeparlamentari i Maqedonisë, Xhaferi zhvillon një vizitë zyrtare në Ankara

Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë (TBMM), Ismail Kahraman u takua me Kryetarin e Kuvendit të Maqedonisë, që gjendet në Ankara, Talat Xhaferi.

Kahraman, në bisedën e zhvilluar në takim, shprehu kënaqësinë për mirëpritjen në kuvend të Xhaferit dhe delegacioni që e shoqëron në Turqi.

Kurse Xhaferi bëri të ditur se vizita mban cilësinë e një konfirmimi të marrëdhënieve ndërmjet dy vendeve.

Xhaferi falënderoi Turqinë për mbështetjen që i jep Maqedonisë në lidhje me anëtarësimin në NATO dhe marrëdhëniet me Bashkimin Evropian.

 Lajme të ngjashme