Erdogan: Numri i terroristëve të neutralizuar në Afirn arriti në 4 mijë e 200

Presidenti dhe njëkohësisht kryetari i Partisë AK, Recep Tayyip Erdogan para kongresit të 6-të të zakonshëm të partisë së tij në nënprefekturën Fatih të Stambollit iu drejtua me një fjalim popullit.

951478
Erdogan: Numri i terroristëve të neutralizuar në Afirn arriti në 4 mijë e 200

Presidenti Recep Tayyip Erdogan, bëri të ditur se në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” ndërmarrë nga Forcat e Armatosura të Turqisë në Afrin të Sirisë janë neutralizuar afërisht 4 mijë e 200 terroristë.

Presidenti dhe njëkohësisht kryetari i Partisë AK, Recep Tayyip Erdogan para kongresit të 6-të të zakonshëm të partisë së tij në nënprefekturën Fatih të Stambollit iu drejtua me një fjalim popullit.

“A e dini se sa është numri i terroristëve të neutralizuar në kuadër të operacionit në Afrin? Është afërisht 4 mijë e 200”, bëri të ditur Erdogan.Lajme të ngjashme