Ushtria turke neutralizon 3 terroristë që hapën zjarr nga territori i Sirisë

Në nënprefekturën Akçakale të rrethit Shanllëurfa (Şanlıurf) në kufi me Sirinë u neutralizuan 3 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/PYD-YPG.

Ushtria turke neutralizon 3 terroristë që hapën zjarr nga territori i Sirisë

Në nënprefekturën Akçakale të rrethit Shanllëurfa (Şanlıurf) në kufi me Sirinë u neutralizuan 3 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/PYD-YPG.

Në deklaratën e bërë nga Forcat e Armatosura Turke bëhet e ditur se nga territori i Sirisë u hap zjarr ndaj postës kufitare në Akçakale të Turqisë.

Në deklaratë bëhet e ditur gjithashtu se personeli ushtarak u kundërpërgjigj menjëherë në kuadër të të drejtës për vetëmbrojtje dhe u neutralizuan 3 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/PYD-YPG.

 Lajme të ngjashme