FAT shkatërrojnë objektivat e terroristëve të PKK-së në veri të Iraku

Operacionet anti-terror u zhvilluan në rajonet Hakurk dhe Kandil, njoftoi Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke.

942502
FAT shkatërrojnë objektivat e terroristëve të PKK-së në veri të Iraku

Avionët luftarak turq shkatërruan tetë objektiva të përdorura si strehimore nga terroristët e PKK-së në veri të Irakut.

Operacionet anti-terror u zhvilluan në rajonet Hakurk dhe Kandil, njoftoi Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke.

Sipas deklaratës së bërë nga Shtabi i Përgjithshëm bëhet e ditur se në operacionet ajrore të djeshme avionët e komandës së Forcave Ajrore të Turqisë ndërmorën operacione në rajonin Hakurk-Kandil në veri të Irakut.

Gjatë këtyre operacioneve janë shkatërruar 8 strehimore të përdorura nga ana e terroristëve të PKK-së.Lajme të ngjashme