Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm dhe delegacioni ushtarak bëri inspektime në Hatay

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Hulusi Akar së bashku me komandantët e Forcave Tokësore dhe Ajrore inspektoi njësitë ushtarake në rrethin Hatay.

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm dhe delegacioni ushtarak bëri inspektime në Hatay

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë Turke, gjeneralarmate Hulusi Akar së bashku me komandantët e Forcave Tokësore dhe Ajrore inspektoi njësitë ushtarake në rrethin Hatay.

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneralarmate Hulusi Akar së bashku me Komandantin e Forcave Tokësore, Gjeneralarmate Jashar Gyler (Yaşar Güler) dhe Komandantin e Forcave Ajrore, Gjeneralarmate Hasan Kyçykakjyz (Hasan Küçükakyüz) shkuan në Hatay.

Komandantët inspektuan dhe kontrolluan njësitë ushtarake që gjenden në këtë rajon.Lajme të ngjashme