Presidenti Erdogan bisedon me Presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev.

924367
Presidenti Erdogan bisedon me Presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev

Presidenti i Turqisë Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin e Azerbajxhanit, Ilham Aliyev.

Sipas informacioneve të marrë nga burimet presidenciale, Erdogan i ka shprehur ngushëllime Aliyev-it dhe popullit të Azerbajxhanit në lidhje me zjarrin në një Qendër për Rehabilitim nga Droga.

Dy liderët gjithashtu kanë trajtuar marrëdhëniet bilaterale.Lajme të ngjashme