Operacioni “Dega e Ullirit” – Numri i terroristëve të neutralizuar rritet në 2083

Arrin në 2083 numri i terroristëve të neutralizuar nga Forcat e Armatosura Turke gjatë operacionit ‘Dega e Ullirit’, që vazhdon në rajonin Afrin të Sirisë.

Operacioni “Dega e Ullirit” – Numri i terroristëve të neutralizuar rritet në 2083
Arrin në 2083 numri i terroristëve të neutralizuar gjatë operacionit ‘Dega e Ullirit’
Arrin në 2083 numri i terroristëve të neutralizuar gjatë operacionit ‘Dega e Ullirit’

Numri i terroristëve të neutralizuar që nga fillimi i operacionit më 20 janar e deri më sot nga Forcat e Armatosura Turke gjatë operacionit ‘Dega e Ullirit’, që vazhdon në rajonin Afrin të Sirisë ka arritur në 2083.

Arrin në 2083 numri i terroristëve të neutralizuar nga Forcat e Armatosura Turke gjatë operacionit ‘Dega e Ullirit’, që vazhdon në rajonin Afrin të Sirisë.

Në deklaratën e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Forcave të Armatosura Turke njoftohet se si rezultat i operacioneve tokësore dhe ajrore të bëra në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” janë neutralizuar edhe 24 terroristë të tjerë të organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH.

Kështu që numri i terroristëve të neutralizuar që nga fillimi i operacionit më 20 janar e deri më sot ka arritur në 2083.

Shtabi i Përgjithshëm bën të ditur se vazhdon operacioni i filluar më 20 janar për mbrojtjen e sigurisë dhe stabilitetit në kufij dhe rajon, neutralizimin e terroristëve të PYD/YPG/PKK/KCK dhe DAESH në rajon Afrin në veriperëndim të Sirisë si dhe shpëtimin e popullit mik dhe vëlla të rajonit nga shtypja dhe mizoria e terroristëve.Lajme të ngjashme