Operacioni “Dega e Ullirit” – Një ushtar turk bie dëshmor

Një ushtar turk ra dëshmor në operacionin “Dega e Ullirit”, që Forcat e Armatosura Turke realizojnë në rajonin Afrin të Sirisë.

Operacioni “Dega e Ullirit” – Një ushtar turk bie dëshmor

Një ushtar turk ra dëshmor në operacionin “Dega e Ullirit”, që Forcat e Armatosura Turke realizojnë në rajonin Afrin të Sirisë.

Në informimin e bërë nga ushtria turke bëhet e ditur se në operacionin e djeshëm të ndërmarrë në kuadër të operacionit që ekzekutohet kundër elementeve terroriste në Afrin ra dëshmor një ushtar turk.

Në deklaratë shkruhet: “Dëshmorit që humbëm në këtë sulm, që na mbushi me një dhimbje dhe dëshpërim të thellë, i kërkojmë rahmet nga Allahu ndërsa familjes së dëshmorit, Forcave të Armatosura Turke  dhe popullit turk i shprehim ngushëllime dhe durim”.   Lajme të ngjashme