Lutfi Elvan: Turqia nuk do të lejojnë formimin e korridorit terrorist në kufijtë e saj

Ministri i Zhvillimit, Lutfi Elvan mbajti një fjalim me rastin e aktivitetit “Takimi i besnikëve”.

Lutfi Elvan: Turqia nuk do të lejojnë formimin e korridorit terrorist në kufijtë e saj

Ministri i Zhvillimit, Lutfi Elvan deklaroi se Turqia nuk do të lejojë kurrë formimin e korridorit terrorist në kufijtë e saj.

Në fjalën e tij të mbajtur me rastin e aktivitetit “Takimi i besnikëve”, ministri Lutfi Elvan tha se “Ne do të vazhdojmë deri në fund luftën tonë kundër organizatës terroriste”.

Elvan shtoi se Forcat e Armatosura të Turqisë do ta përfundojnë me sukses operacionin “Dega e Ullirit” dhe se sirianët do të kthehen në shtëpitë e tyre.Lajme të ngjashme