Operacioni "Dega e Ullirit" - Numri i terroristëve të neutralizuar arriti në 1.715

Forcat e Armatosura Turke bënë të ditur se që nga fillimi i operacionit "Dega e Ullirit", që vazhdon në rajonin Afrin të Sirisë, e deri më tani janë neutralizuar 1.715 terroristë...

Operacioni "Dega e Ullirit" - Numri i terroristëve të neutralizuar arriti në 1.715
Ushtria turke gjatë operacionit “Dega e Ullirit” ka neutralizuar 1715 terroristë
Ushtria turke gjatë operacionit “Dega e Ullirit” ka neutralizuar 1715 terroristë

Forcat e Armatosura Turke bënë të ditur se që nga fillimi i operacionit ‘Dega e Ullirit’, që vazhdon në rajonin Afrin të Sirisë, e deri më tani janë neutralizuar 1 715 terroristë

Forcat e Armatosura Turke bënë të ditur se që nga fillimi i operacionit "Dega e Ullirit", që vazhdon në rajonin Afrin të Sirisë, e deri më tani janë neutralizuar 1.715 terroristë.  

Sipas deklaratës së bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke, në kuadër të operacionit ‘Dega e Ullirit’ i filluar më 20 janar, u zhvilluan operacione tokësore dhe ajrore për të neutralizuar terroristët e organizatave terroriste  YPG/PKK-DAESH.

Së bashku me operacionet e fundit numri i terroristëve të neutralizuar që nga fillimi e deri më sot ka arritur në 1 mijë e 715.

Ndërkaq Forcat e Armatosura Turke dhe Ushtria e Lirë Siriane pastruan nga terroristët fshatin Zejtune dhe Arpaviran, që gjendet në verilindje të Afrinit dhe fshatrat Hayyam, Surain dhe Çarkanlı në veri të Afrinit.Lajme të ngjashme