Emine Erdogan mirëpriti bashkëshorten e Presidentit të Gambias, Barrow

Emine Erdoan dhe Fatoumatta Bah Barrow shkëmbyen mendime për marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve në fusha të ndryshme si ajo e arsimit dhe shëndetësisë.

Emine Erdogan mirëpriti bashkëshorten e Presidentit të Gambias, Barrow

Emine Erdoan, bashkëshortja e Presidentit Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) bisedoi në Presidencën Shtetërore të Presidencës me Fatoumatta Bah Barrow, bashkëshorten e Presidentit të Gabias, Adama Barrow, që zhvillon një vizitë zyrtare në Turqi.  

Emine Erdoan dhe Fatoumatta Bah Barrow shkëmbyen mendime për marrëdhëniet ndërmjet dy vendeve në fusha të ndryshme si ajo e arsimit dhe shëndetësisë.

Erdoan shpjegoi punimet e bëra në lidhje me Tregun e Artizanatit dhe Shtëpinë e kulturës së Afrikës.

Edhe Barrow falënderoi Emine Erdoanin për mbështetjen që Turqia jep në zhvillimin e Afrikës.

Në takim mori pjesë edhe Ministrja turke e Politikave Sociale dhe Familjes Fatma Betyl Sajan Kaja (Fatma Betül Sayan Kaya).Lajme të ngjashme