Vazhdon përparimi i ushtrisë turke në Afrin

Forcat e Armatosura Turke, në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” në Afrin të Sirisë, pastruan edhe një fshat tjetër nga terroristët.

Vazhdon përparimi i ushtrisë turke në Afrin

Forcat e Armatosura Turke, në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” në Afrin të Sirisë, pastruan edhe një fshat tjetër nga terroristët.

Në ditën e 24-t të operacionit “Dega e Ullirit” Forcat e Armatosura Turke dhe Ushtria e Lirë Siriane, pastruan nga terroristët e PYD/PKK-së fshatin Muhammediye dhe Kodrën Amara të qytezës Cinderes, që gjendet në perëndim të Afrinit.

Kështu që Forcat e Armatosura Turke të mbështetura nga forcat e ULS-së që nga fillimi i operacionit Dega e Ullirit më 20 janar, nga 5 qyteza të Afrinit kanë marrë nga terroristët gjithsej 51 pika duke filluar nga një qendër qyteze, 33 fshatra, 3 vendbanime pranë fshatit dhe 14 male ose kodra strategjike.

 


Lajme të ngjashme