Siri - Idlib - Bie dëshmor një ushtar dhe plagosen 5 të tjerë

Pjesëtarët e organizatës separatiste terroriste sulmuan njësitë e Forcave të Armatosura të Turqisë gjatë punimeve për ngritjen e pikës së vrojtimit në Idlib.

Siri - Idlib - Bie dëshmor një ushtar dhe plagosen 5 të tjerë
Siri - Idlib - Bie dëshmor një ushtar i FAT
Siri - Idlib - Bie dëshmor një ushtar i FAT

Në sulmin e ndërmarrë ndaj njësive të Forcave të Armatosura të Turqisë në zonën Idlib të Sirisë, ka rënë dëshmorë një ushtarë, ndërsa u plagosën 5 të tjerë dhe një civil.

Në sulmin e ndërmarrë ndaj njësive të Forcave të Armatosura të Turqisë në zonën Idlib të Sirisë, ka rënë dëshmor një ushtar, ndërsa u plagosën 5 të tjerë dhe një civil.

Forcat e Armatosura të Turqisë njoftuan se gjatë punimeve të ngritjes së pikës së gjashtë të vrojtimit në Idlib, njësitë e Forcave të Armatosura Turke u sulmuan me raketa dhe mortajë me çrast ka rënë dëshmor një ushtar dhe u plagosën 5 të tjerë dhe një staf civil.

Ndërkaq në luftimet e jetuara dje në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” në zonën Afrin ka rënë dëshmor një ushtar.

Forcat e Armatosura të Turqisë bënë të ditur se në zonën Kuri Tepe të Afrinit terroristët e PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH-it ndërmorën një sulm me mortajë në të cilin ra dëshmor një ushtar.

Në njoftim theksohet se ndaj sulmit të pjesëtarëve të organizatës separatiste terroriste është kundërpërgjigjur shumëfish.Lajme të ngjashme