MPB e Turqisë - 15 terroristë të neutralizuar gjatë javës së fundit në vend

Sipas komunikatës së bërë nga ministria gjatë javës së fundit u ndërmorën 22 operacione me çrast u neutralizuan edhe 15 terroristë.

903762
MPB e Turqisë - 15 terroristë të neutralizuar gjatë javës së fundit në vend

Ministri e Brendshme e Turqisë njoftoi se në operacionet antiterror të ndërmarra brenda vendit janë neutralizuar 15 terroristë.

Sipas komunikatës së bërë nga ministria gjatë javës së fundit u ndërmorën 22 operacione me çrast u neutralizuan edhe 15 terroristë.

 

Në mesin e terroristëve të asgjësuar ndodhet edhe Murat Uçer, i ashtuquajturi përgjegjës për rajonin, Veli Taskiran, i ashtuquajturi përgjegjës i qarkut dhe Inan Agyol, i ashtuquajturi përgjegjës për forcat, të cilët ishin në kërkim me listë blu.

Gjatë operacionit gjithashtu u morën vendime për ndalimin e 4 mijë e 613 të pandehurve.Lajme të ngjashme