Të dhënat turistike të Turqisë në 2017-n, shpresëdhënëse për vitin 2018

Sipas të dhënave të Institutit të Statistikave të Turqisë, të ardhurat nga turizmi turk në 2017-n janë rritur me 18,9 për qind në krahasim me vitin 2016 duke arritur një total prej 26 miliardë e 283 milionë e 656 mijë dollarësh...

Të dhënat turistike të Turqisë në 2017-n, shpresëdhënëse për vitin 2018

Rritja e konsiderueshme e numrit të vizitorëve dhe e të ardhurave nga turizmi, të dhëna këto që duken qartë në raportin e Institutit të Statistikave të Turqisë (TUIK) për turizmin e vitit 2017, kanë shtuar entuziazmin dhe shpresën e operatorëve turistikë për 2018-n.

Sipas të dhënave të TUIK-së, të ardhurat e Turqisë nga turizmi në 2017-n janë rritur me 18,9 për qind në krahasim me vitin 2016 duke arritur një total prej 26 miliardë e 283 milionë e 656 mijë dollarësh.Lajme të ngjashme