Operacioni ‘Dega e Ullirit’-Neutralizohen 557 terroristë

Forcat e Armatosura Turke (TSK) bënë të ditur se në kuadër të operacionit ‘Dega e Ullirit’, që vazhdon së Afrin të Sirisë, numri i terroristëve të neutralizuar u rrit në 557.

Operacioni ‘Dega e Ullirit’-Neutralizohen 557 terroristë

Forcat e Armatosura Turke (TSK) bënë të ditur se në kuadër të operacionit ‘Dega e Ullirit’, që vazhdon së Afrin të Sirisë, numri i terroristëve të neutralizuar u rrit në 557.

TSK dha informata në lidhje me ditën e 9-të të operacionit, kur u mor kontrolli i Malit strategjik Burseya nga organizata terroriste PKK/PYD.

Në deklaratë u bë e ditur se vetëm sot u neutralizuan 73 terroristë duke e çuar në 557 numrin e terroristëve të neutralizuar që nga fillimi i operacionit më 20 janar.

Në deklaratën në fjalë u theksua se, në bombardimet e realizuara me 13 avionë turq, u asgjesuan edhe 20 objektiva të organizatës terroristePKK-KCK, PYD -YPG dhe DAESH.  Lajme të ngjashme