Operacioni ‘Dega e Ullirit’: Janë neutralizuar 394 terroristë

Forcat e Armatosura Turke deklaruan se në kuadër të operacionit ‘Dega e Ullirit’ janë neutralizuar 394 terroristë të organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH.

Operacioni ‘Dega e Ullirit’: Janë neutralizuar 394 terroristë

Forcat e Armatosura Turke deklaruan se në kuadër të operacionit ‘Dega e Ullirit’ janë neutralizuar 394 terroristë të organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DAESH.

 

Ndërkaq në një prononcim të bërë ditën e djeshme, Presidenti Erdoan, tha: “Operacionin tonë ‘Dega e Ullirit’ ne do ta vazhdojmë derisa të arrijmë objektivat tona. Do t’i spastrojmë terroristët edhe nga Menbixhi. Ndërsa më pas do ta vazhdojmë këtë përpjekje tonën derisa të mos lëmë asnjë këmbë terroristi deri në kufirin e Irakut. Kushdo që është kundër terrorizmit, dëshirojmë që të renditet pranë nesh në këtë luftë”.Lajme të ngjashme