Shefi i Shtabit inspekton trupat në kufirin me Sirinë

Shefi i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneralarmate Hulusi Akar ka shkuar në Shanllëurfa (Şanlıurfa) për të kontrolluar dhe inspektuar njësitë e vendosura në kufirin me Sirinë.

hulusi akar.jpg

I shoqëruar nga komandantët e forcave Shefi i Shtabit kaloi në Komandën e Brigadës së 20-të Mekanizuar, që ndodhet në qendër të qytetit.

 

Njoftohet se gjenerali Akar këtu i bëri një vizitë në zyrë gjeneralbrigade Ismail Haki Këseali (İsmail Hakkı Köseali) dhe bashkë me komandantët e forcave do të vazhdojnë inspektimet në vijën kufitare.  

Takimet e gjeneralit Akar u zhvilluan pa praninë e mediave.Lajme të ngjashme