Ushtria turke merr nën kontroll bastionet e PKK/PYD-së në Afrin

Aksioni kundër organizatës terroriste PYD/PKK dhe DEASH vazhdon në Afrin, ndërsa forcat turke ndërmorën kontroll mbi disa bastione.

Ushtria turke merr nën kontroll bastionet e PKK/PYD-së në Afrin

Në disa zona të Afrinit në Siri, që në kuadër të operacionit të forcave turke “Dega e Ullirit” janë çliruar nga PYD/PKK, janë gjetur baza të cilat i kanë përdorur terroristët.

 

Aksioni kundër organizatës terroriste PYD/PKK dhe DEASH vazhdon në Afrin, ndërsa forcat turke ndërmorën kontroll mbi disa bastione.

Në incizimet e regjistruara mund të shihen tunele të braktisura prej betoni, si dhe bastione tjera në thellësi prej dy metrave nën sipërfaqe.

Në tunelet e mbuluara të gjata rreth 20 metra janë gjetur edhe krevatë të cilat i kanë përdorur terroristët. (AA)Lajme të ngjashme