Turqi - Kilis - Bie dëshmor një ushtar në operacionin "Dega e Ullirit"

Nënoficeri rreshteri, Musa Ozalkan ka rënë dëshmor gjatë konflikteve të zhvilluara në kuadër të operacionit "Dega e Ullirit" me elementët e organizatës terroriste në pjesën juglindore të fshatit Gulbaba, në qytetin Kilis të Turqisë.

Turqi - Kilis - Bie dëshmor një ushtar në operacionin "Dega e Ullirit"

Nënoficeri rreshteri, Musa Ozalkan ka rënë dëshmor gjatë konflikteve të zhvilluara në kuadër të operacionit "Dega e Ullirit" me elementët e organizatës terroriste në pjesën juglindore të fshatit Gulbaba, në qytetin Kilis të Turqisë.

Në deklaratën me shkrim të bërë nga Forcat e Armatosura të Turqisë thuhet se në pjesën juglindore të fshatit Gulbaba, të Kilisit ka patur konflikte të armatosua me elementët e organizatave terroriste PKK/KCK/PYD-YPG dhe DEASH, me çrast ka rënë dëshmor një ushtar.

"Kërkojmë mëshirë nga Perëndia për dëshmorin e rënë në këtë sulm që na shkaktoi pikëllim të thellë. Shprehim ngushëllime dhe urojmë durim familjes së dëshmorit, Forcave të Armatosura të Turqisë dhe popullit turk".

 


Lajme të ngjashme