Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Çavushollu: Afrini do t'u dorëzohet zotëruesve të vërtetë, vëllezërve tanë kurdë, arabë e turkmenë

Ministri i Jashtëm, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) bëri të ditur se operacioni ‘Dega e Ullirit’ në rajonin Afrin të Sirisë, nuk bëhet kundër vëllezërve kurdë dhe arabë, por zhvillohet vetëm kundër organizatave terroriste PKK/PYD-YPG dhe DAESH.

Çavushollu: Afrini do t'u dorëzohet zotëruesve të vërtetë, vëllezërve tanë kurdë, arabë e turkmenë

Ministri i Jashtëm, Mevlyt Çavushollu (Mevlüt Çavuşoğlu) bëri të ditur se operacioni ‘Dega e Ullirit’ në rajonin Afrin të Sirisë, nuk bëhet kundër vëllezërve kurdë dhe arabë, por zhvillohet vetëm kundër organizatave terroriste PKK/PYD-YPG dhe DAESH.

Në mesazhin e postuar në median sociale, Çavushollu shkroi: “Ne marrim dhe do të vazhdojmë të marrim çdo lloj mase që populli civil të mos dëmtohet”.

 

“Kur të jepet mësimi i duhur ndaj organizatave terroriste që kanë ndërmarrë sulme me raketë ndaj territoreve tona, Afrini do ti dorëzohet në gjendje të sigurt zotëruesve të vërtetë të këtij vendi, vëllezërve tanë kurdë, arabë dhe Turkmenë” shkroi Ministri Çavushollu në mesazhin e tij.Lajme të ngjashme