Bisedë telefonike Yildirim-Abadi, vihet theksi në bashkëpunim mes dy vendeve

Në këtë bisedë, ku u fol për marrëdhëniet dypalëshe me Irakun dhe çështjet rajonale u vë theksi edhe në bashkëpunim në luftën kundër organizatave terroriste me në krye PKK dhe DAESH.

889086
Bisedë telefonike Yildirim-Abadi, vihet theksi në bashkëpunim mes dy vendeve

Kryeministri Binali Yildirim zhvilloi një bisedë telefonike me Kryeministrin e Irakut, Haider Al-Abadi.

Në këtë bisedë, ku u fol për marrëdhëniet dypalëshe me Irakun dhe çështjet rajonale u vë theksi edhe në bashkëpunim në luftën kundër organizatave terroriste me në krye PKK dhe DAESH.

Sipas informatave të marra nga burimet pranë Kryeministrisë, Yildirim gjatë bisedës me Abadin, shefi i qeverisë turke bisedoi edhe në lidhje me marrëdhëniet dypalëshe dhe çështjet rajonale.

Duke u vënë theksi në bashkëpunim mes dy vendeve në luftën kundër organizatave terroriste me në krye PKK dhe DAESH, gjatë bisedës u ra dakord edhe për vazhdimin e kontakteve në nivel të lartë mes dy vendeve.Lajme të ngjashme