Erdoan: Vendimi për Jerusalemin është lajmëtari i operacioneve të reja kundër botës islame

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) mbajti një fjalim në ceremoninë e inaugurimit të linjës së metrosë pa makinist në Stamboll tha se për myslimanët, ashtu siç nuk ka alternativë për Mekën dhe Medinën, ashtu nuk ka alternativë edhe për J

869397
Erdoan: Vendimi për Jerusalemin është lajmëtari i operacioneve të reja kundër botës islame

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) mbajti një fjalim në ceremoninë e inaugurimit të linjës së metrosë pa makinist në Stamboll tha se për myslimanët, ashtu siç nuk ka alternativë për Mekën dhe Medinën, ashtu nuk ka alternativë edhe për Jerusalemin.

As që mund të bëhet fjalë që ne të heqim dorë nga Jerusalemi, tha Presidenti Erdoan dhe shtoi: “Për këtë arsye Jerusalemi është krenaria jonë, lavdia dhe vija jonë e kuqe. Jerusalemi tashmë për çdo mysliman dhe për çdo vend mysliman duhet të jetë një provim i kaluar me sukses”.

“Vendimi për Jerusalemin është lajmëtari i operacioneve të reja kundër botës islame. Nëse myslimanët nuk tregojnë reagimin e duhur brenda drejtësisë atëherë do të ketë (ngjarje) të tjera” tha Erdoan.  Lajme të ngjashme