Njësitë turke antiterrorizëm arrestojnë 26 anëtarë të DAESH-it në Stamboll

Në operacionin ndaj organizatës terroriste DAESH në Stamboll u ndaluan 26 persona.

Njësitë turke antiterrorizëm arrestojnë 26 anëtarë të DAESH-it në Stamboll

Në operacionin ndaj organizatës terroriste DAESH në Stamboll u ndaluan 26 persona.

Ekipet e luftës kundër terrorit në Stamboll, në orët e natës, bastisën 6 adresa në lagjet Fatih dhe Bashakshehir (Başakşehir).

Bëhet e ditur se në operacione u arrestuan 26 persona që pasi kishin marrë pjesë në zonat e luftimit në emër të DAESH-it vazhdonin aktivitetet në Stamboll.

Në kërkimet e bëra në këto adresa u sekuestruan shumë materiale digjitale dhe dokumente të organizatës në fjalë.Lajme të ngjashme