Forcat e Armatosrua të Turqisë u japin goditje të rëndë terroristëve të PKK-së

Dje me operacione ajrore të ndërmarra në zonën Asos në veri të Irakut FAT shkatërruan 41 objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Forcat e Armatosrua të Turqisë u japin goditje të rëndë terroristëve të PKK-së
Ushtria turke i jep goditje të rëndë terroristëve të PKK-së
Ushtria turke i jep goditje të rëndë terroristëve të PKK-së

Në operacionet e djeshme të Forcave të Armatosura Turke në zonën Asos në veri të Irakut u shkatërruan 41 objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Forcat e Armatosura të Turqisë dje me operacione ajrore të ndërmarra në zonën Asos në veri të Irakut shkatërruan 41 objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Sipas njoftimit të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke dje në orët e mbrëmjes u organizuan operacione ajrore gjithëpërfshirëse në zonën Asos në veri të Irakut me çrast u dha një goditje e rëndë organizatës separatiste terroriste PKK.

 

Avionët luftarak të Komandës së Forcave Ajrore Turke gjatë operacioneve shkatërruan 41 objektiva të organizatës terroriste si strehimore, tunele, pozicione të armëve dhe të ngjashme.

Avionët luftarak dhe të telekomanduar pas operacioneve të suksesshme u kthyen të sigurt në bazë.Lajme të ngjashme