Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Forcat e Armatosura Turke neutralizojnë 9 terroristë të PKK-së

Në operacionet kundër organizatës separatiste terroriste në Shërnak (Şırnak) u neutralizuan 9 terroristë.

Forcat e Armatosura Turke neutralizojnë 9 terroristë të PKK-së

Në operacionet kundër organizatës separatiste terroriste në Shërnak (Şırnak) u neutralizuan 9 terroristë.

Operacioni i filluar në Kodrën Uur (Uğur Tepe) në rajonin Besteler-Dereler vazhdon me mbështetje nga ajri.

Nga ana tjetër Forcat e Armatosura Turke zhvilluan një operacion ajror në veri të Irakut.

Në operacionin në fjalë u morën në shënjestër kampet e organizatës separatiste terroriste PKK në Avashin-Basjan (Avaşin-Basyan) dhe Hakurk.

Në operacion u shkatërruan vendstrehimet, pozicionet e armatosura dhe depot e municioneve të terroristëve.Lajme të ngjashme