Turqi- Operacion ajror kundër PKK-së në shumë zona në veri të Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në veri të Irakut u asgjësuan 36 objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Turqi- Operacion ajror kundër PKK-së në shumë zona në veri të Irakut

Në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke në veri të Irakut u asgjësuan 36 objektiva të organizatës separatiste terroriste PKK.

Në deklaratën e bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke, u njoftua se Forcat e Armatosura Turke ndërmorën operacione ajrore ndaj kampeve të PKK-së në rajonet Kandil, Sinath-Haftanin, Gara, Metina, Avaşin-Basyan, Zap dhe Hakurk në veri të Irakut.

Në operacionin kundër 36 objektivave u asgjësuan strehimoret, pozicionet e armatosura dhe depot e armëve dhe municioneve të organizatës separatiste terroriste.

 Lajme të ngjashme