Çavusoglu bisedon në telefon me homologun gjerman

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu ka realizuar bisedën e parë telefonike me ministrin e Jashtëm gjerman, Sigmar Garbiel pas zgjedhjeve federale të 24 shtatorit në Gjermani.

816939
Çavusoglu bisedon në telefon me homologun gjerman

Është vendosur kontakti i parë ndërmjet Turisë dhe Gjermanisë pas zgjedhjeve të përgjithshme që u mbajtën më 24 shtator në këtë vend.

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavushollu ka realizuar bisedën e parë telefonike me ministrin e Jashtëm gjerman, Sigmar Garbiel pas zgjedhjeve federale.

Burimet diplomatike nuk kanë dhënë informacione mbi përmbajtjen e bisedës telefonike.Lajme të ngjashme