Turqi: 1 ushtar dhe një punëtor bien dëshmorë si pasojë e sulmit terrorist

Si pasojë e sulmit të terroristëve të organizatës separatiste terroriste PKK në Hakkari, 1 ushtar dhe 1 punëtor kanë rënë dëshmorë.

812644
Turqi: 1 ushtar dhe një punëtor bien dëshmorë si pasojë e sulmit terrorist

Si pasojë e sulmit të terroristëve të organizatës separatiste terroriste PKK në Hakkari, 1 ushtar dhe 1 punëtor kanë rënë dëshmorë.

Në deklaratën e bërë nga prefektura bëhet e ditur se në kodrën e varur nga Batalioni Tekeli u ndërmor një sulm nga terroristët e organizatës përtej kufirit turk, përkatësisht nga tokat e rakut.

2 ushtarë të plagosur në sulm u morën nën kurim në Spitalin Shtetëror të Juksekovës (Yüksekova).

Në rajon filloi operacioni për të neutralizuar terroristët që ndërmorën sulmin.Lajme të ngjashme