Erdoan zhvillon bisedë telefonike me Presidentin Trump

Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) ka kryer një bisedë telefonike me presidentin amerikan.

Erdoan zhvillon bisedë telefonike me Presidentin Trump

(AA) Presidenti i Turqisë, Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) ka kryer një bisedë telefonike me presidentin amerikan.

Sipas një deklarate të publikuar nga qendra për shtyp e Presidencës së Turqisë, mësohet se në bisedën telefonike është rënë dakord për të zhvilluar një takim në New York, në kuadër të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara.

Dy liderët të cilët kanë tërhequr vëmendjen për partneritetin strategjik mes Turqisë dhe SHBA-së, theksohet se kanë vënë në dukje rëndësinë e bashkëpunimit për forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve bilaterale dhe rritjen e stabilitetit në rajon.Lajme të ngjashme