Turqia do të ndihmojë myslimanët e Arakanit

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kallën (İbrahim Kalın) tha të martën se Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) është organizata e parë e huaj bamirëse që është lejuar të hyjë në Arakan.

Turqia do të ndihmojë myslimanët e Arakanit

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kallën (İbrahim Kalın) tha të martën se Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) është organizata e parë e huaj bamirëse që është lejuar të hyjë në Arakan. Në fazën e parë do të dërgohen 1 ton ndihma humanitare.

 


Lajme të ngjashme