FAT neutralizojnë 7 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet e ndërmarra nga Forcat Ajrore të Turqisë ndaj objektivave të organizatës separatiste terroriste PKK në Hakurk në veri të Irakut janë neutralizuar 7 terroristë të kësaj organizate.

FAT neutralizojnë 7 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Në operacionet e ndërmarra nga Forcat Ajrore të Turqisë ndaj objektivave të organizatës separatiste terroriste PKK në Hakurk në veri të Irakut janë neutralizuar 7 terroristë të kësaj organizate.

Sipas njoftimit të bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke, avionët luftarak të komandës së Forcave Ajrore të Turqisë, në zonën Hakurk në veri të Irakut ndërmorën operacione ajrore ndaj anëtarëve të zbuluar të organizatës separatiste terroriste.

Ndërkohë që gjatë operacioneve janë neutralizuar 7 pjesëtarë të kësaj organizate janë shkatërruar edhe pozicionet e armëve të mbrojtjes kundërajrore dhe një depo e municionit, të cilët u zbuluan me mjetet e zbulimit dhe mbikëqyrjes.

Bëhet e ditur se pas operacionit avionët u kthyen të sigurt në bazë.Lajme të ngjashme