Kurtulmus: Qëndrimi i Izraelit ndaj Xhamisë Al-Aksa është i papranueshëm

Ministri i Kulturës i bëri një vlerësim rendit të ditës për një kanal televiziv privat.

789008
Kurtulmus: Qëndrimi i Izraelit ndaj Xhamisë Al-Aksa është i papranueshëm

Ministri i Kulturës dhe Turizmit, Numan Kurtulmus bëri të ditur se qëndrimi i Izraelit është i papranueshëm.

Ministri i Kulturës i bëri një vlerësim rendit të ditës për një kanal televiziv privat.

Ministri Kurtulmus iu drejtua botës nëpërmjet sulmeve të ndërmarra ndaj Xhamisë Al-Aksa.

Ai bëri të ditur se armiqësia ndaj islamit e quajtur islamofobi prodhohet në mënyrë të vetëdijshme.Lajme të ngjashme