Turqia kap 60 klandestinë që donin të shkonin në ishullin grek

Në Ayvalik të Turqisë janë ndaluar 60 refugjatë nga Siria, të cilët tentuan në mënyrë ilegale të kalojnë në ishullin grek Lesbos.

ayvalık- midilli adasına gitmeye çalışan suriyeli 60 kaçak yakalandı.jpg
ayvalık- midilli adasına gitmeye çalışan suriyeli 60 kaçak yakalandı2.jpg
ayvalık- midilli adasına gitmeye çalışan suriyeli 60 kaçak yakalandı3.jpg
ayvalık- midilli adasına gitmeye çalışan suriyeli 60 kaçak yakalandı4.jpg

Njësitë e rojës bregdetare gjatë patrullimit në Egje vërejtën gomone që ishin nisur drejt ishullit Lesbos.

U konstatua se gomonia transportonte më shumë njerëz se kapaciteti dhe ekzistonte mundësia e fundosjes.

Refugjatëve klandestinë, mes të cilëve gjenden gra dhe fëmijë iu dha ndihma e nevojshme.

Më pas ata u dërguan në Balikesir, ku ndodhet edhe qendra për riatdhesinin e shtetasve të huaj.Lajme të ngjashme