5 artileri të tipit obus dislokohen për të përforcuar mbrojtjen e kufirit me Sirinë

Maunat e ngarkuara me artileri të tipit obus, për të përforcuar njësitë ushtarake në kufirin me Sirinë, arritën në qytetin kufitar Kilis.

5 artileri të tipit obus dislokohen për të përforcuar mbrojtjen e kufirit me Sirinë

Maunat e ngarkuara me artileri të tipit obus, për të përforcuar njësitë ushtarake në kufirin me Sirinë, arritën në qytetin kufitar Kilis.

Autokolona e përbërë nga 6 maunat të ngarkuara me 5 obus të dërguara nga njësi të ndryshme, më pas kaluan nga Kilisi drejt linjës kufitare Islahije me Sirinë.

Mësohet se automjetet ushtarake janë dërguar me qëllim përforcimi të njësive ushtarake në kufirin me Sirinë dhe do të dislokohen në kufi.   Lajme të ngjashme