Ministri i Jashtëm Çavusolu zhvilloi një takim me homologun e tij iranian Xhevad Zarif

Të dy homologët u takuan në Stamboll në kuadër të mbledhjes së jashtëzakonshme të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik.

Ministri i Jashtëm Çavusolu zhvilloi një takim me homologun e tij iranian Xhevad Zarif

Ministri i Jashtëm, Mevlut Çavusoglu zhvilloi një takim me homologun e tij iranian, Xhevad Zarif.

Takimi dypalësh dhe mes delegacioneve i Çavusoglus me Zarif u zhvillua në kuadër të mbledhjes së Ministrave të Jashtëm të Komitetit Ekzekutiv të Organizatës së Bashkëpunimit Islamik (OBI), që u mblodh në Stamboll për një mbledhje të jashtëzakonshme për të diskutuar në lidhje me zhvillimet e fundit në Haram al-Sharif në Jerusalem.

Sipas informatave të marra nga burimet diplomatike Çavusoglu dhe Zarif shkëmbyen mendimet në lidhje me çështjet dypalëshe dhe rajonale me në krye zhvillimet në Jerusalem.Lajme të ngjashme