Forcat e Armatosura Turke neutralizojnë 9 terroristë në veri të Irakut

9 terroristë u neutralizuan në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke kundër organizatës separatiste terroriste PKK të evidentuar në rajonin Zap në veri të Irakut.

Forcat e Armatosura Turke neutralizojnë 9 terroristë në veri të Irakut

9 terroristë u neutralizuan në operacionin ajror të Forcave të Armatosura Turke kundër organizatës separatiste terroriste PKK të evidentuar në rajonin Zap në veri të Irakut.

Sipas deklaratës së bërë nga Shtabi i Përgjithshëm i Ushtrisë Turke, në orët e mbrëmjes, ndaj terroristëve që përgatiteshin të sulmonin postat dhe bazat ushtarake në linjën kufitare të rajonit Zap në veri të Irakut, u zhvillua një operacion ajror.

Në operacion u neutralizuan 9 terroristë.

Avionët reaktivë që përfunduan me sukses detyrën u kthyen të sigurt në bazën ajrore në Turqi.Lajme të ngjashme