Turqi - Kapen 103 emigrantë në një autobus

Në pjesën veriperëndimore të Turqisë, Erzincan, janë kapur 103 migrantë nga Afganistani dhe Pakistani.

775900
Turqi - Kapen 103 emigrantë në një autobus

Në pjesën veriperëndimore të Turqisë, Erzincan, janë kapur 103 migrantë nga Afganistani dhe Pakistani.

Migrantët ndodheshin në autobus i cili ishte lënë afër rrugës pasi ishte prishur.

Ekipe të xhandarmërisë në Erzincan morën një lajmërim se një autobus po qëndron në afërsi të Sakaltutan-it.

Pjesëtarët e forcave të sigurisë theksuan se migrantët në Turqi kanë hyrë në mënyrë ilegale, ndërsa shoferi ishte arratisur.

Hetimi është në rrjedhë, ndërsa po kërkohet shoferi i autobusit.Lajme të ngjashme