Kryeministri Yildirim edhe njëherë paralajmëroi Izraelin për çështjen e Al Aksas

“Presim nga autoritetet izraelite që të marrin parasysh ndjeshmërinë e botës islame dhe të kthehen sa më parë nga ky gabim”, deklaroi Kryeministri Yildirim.

Kryeministri Yildirim edhe njëherë paralajmëroi Izraelin për çështjen e Al Aksas

Kryeministri Binali Yildirim edhe njëherë paralajmëroi Izraelin në lidhje me çështjen e Mesxhid-i Aksasë.

“Presim nga autoritetet izraelite që të marrin parasysh ndjeshmërinë e botës islame dhe të kthehen sa më parë nga ky gabim”, deklaroi Kryeministri Yildirim.

 

Në deklaratën e tij të bërë nëpërmjet rrjeteve sociale Kryeminsitri Yildirim shkruan se “Terrori është një kërcënim i përbashkët për gjithë njerëzimin. Terrori nuk ka fe, gjuhë, racë”.

Yildirim në mesazhin e tij theksoi kufizimi i hyrjes së myslimanëve në Mesxhid-i Aksa për çfarëdo arsye është i papranueshëm.Lajme të ngjashme